skip to Main Content

Predavanje > BIM – vrijeme novih tehnologija

Tvrtka Intelika d.o.o. u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata organizira konferenciju:

BIM predavanja

BIM (Building Information Modeling) je najnovija tehnologija za projektiranje u visokogradnji, ali i ostalim smjerovima gradnje, pritom rapidno zauzimajući mjesto CAD-tehnologije koja je dugi niz godina predstavljala nezaobilazan alat u inženjerskom projektiranju.

No, BIM ne predstavlja samo alat, BIM je proces koji prati građevinu od idejnog rješenja, kroz sve procese analiza pa sve do održavanja i upravljanja istom nakon izgradnje.  BIM je postao sadašnjost te predstavlja jedini način da ostanem  ukorak s vremenom, konkurencijom i zahtjevima tržišta.

BIM omogućava značajno povećanje produktivnosti, preciznije i detaljnije analize projekta, kvalitetnu kolaboraciju, brze izmjene, rano uočavanje problema te niz drugih benefita koji osiguravaju brz povrat investicije.

Cilj konferencije jest upoznati projektante i inženjere s mogućnostima napredne tehnologije, ali ne samo u domeni vlastite struke, već i u domeni kompletnog projekta, suradnika te dodane vrijednosti za investitora. Želimo Vas upoznati s mogućnostima napretka kroz sve aspekte i faze izrade projekta. Iz tog razloga, po prvi puta, predstavit ćemo BIM kao proces.

Pozivamo Vas na konferenciju koja će se održati 16. svibnja 2013. u prostorijama Društva arhitekata Rijeka, Dežmanova 2a s početkom u 11 sati.

Ulaz na konferenciju je slobodan.

U Programu stručnog usavršavanja konferencija se boduje s četiri (4) boda.

Popunjenu prijavnicu je potrebno poslati na e-mail adresu konferencija@intelika.hr.

Program konferencije preuzmite ovdje.

 

INTELIKA d.o.o.
VΛ::TechPark
Zagrebačka 89
HR – 42 000 Varaždin
Tel: +385 (42) 20 40 50
Fax: +385 (42) 20 40 75
Mob:  +385 (98) 22 33 60
mario.cerinski@intelika.hr
www.intelika.hr
Autodesk_Silver partner

 

Back To Top