skip to Main Content

Održana stručna edukacija u prodajno edukacijskom centru JAX za arhitekte i građevinske inženjere

JAX prezentacija

U zajedničkoj organizaciji Jadran-impex grupe i tvrtke Dracomerx, 5. veljače 2013. održana je u JAX centru na Kukuljanovu stručna edukacija pod nazivom „Projektiranje i implementacija hidroizolacijskih sustava za zaštitu konstrukcija (postavke, principi, planiranje i sigurnost)“.

Preko 100 arhitekata i građevinskih inženjera nazočilo je predavanju koje je održao ing. Oleg Jović, u sklopu programa stručnog usavršavanja za inženjere arhitekture i građevinske inženjere.

Tvrtka Jadran Impex d.o.o. osnovana je 1992.g. sa sjedištem u Trinajstićima / Kastav, te od samog osnutka pa do danas, izrasta u lidera u domeni prodaje građevnog materijala, materijala za opremanje interijera, alata, materijala za uređenje okućnice i bazena. Kontinuiranim razvojem, prije svega stalnim proširenjem ponude i uvođenjem novih proizvoda, danas tvrtka zapošljava preko 90 djelatnika koji rade na pet lokacija u Primorsko-goranskoj županiji, Trinajstići, Kukuljanovo, Crikvenica, Novi Vinodolski i otok Rab. Poslovna vizija Jadran-impexa je biti lider u promociji i prodaji kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju najviše standarde moderne gradnje i energetske učinkovitosti, putem visokokvalitetne i profesionalne prodajne usluge.

Današnja stručna edukacija na temu hidroizolacijski sustavi za zaštitu konstrukcija s velikim brojem praktičnih primjera upoznala je polaznike s novim tehnologijama i sustavima koji vrlo učinkovito štite građevine od vode i vodene pare. Moderna gradnja iziskuje učinkovite hidroizolacijske sustave koji dugoročno i kvalitetno štite konstruktivnu cjelovitost građevina, te tako pridonose visokoj kvaliteti stanovanja u unutrašnjim prostorijama.
Jadran-impex nastavlja sa organizacijom stručnih edukacija iz domene građevine, pa se do kraja tekućeg mjeseca planiraju daljnje četiri stručne edukacije na temu fasadnih sustava, termo opeke i termoizolacije krova.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za Jadran-impex grupu:

Jelena Juričić, mag.oec.
marketing
jelena.juricic@jax.hr
M. +385 99 263 88 65

Back To Top