skip to Main Content

JUB stručni seminar_ENERGETSKA UČINKOVITOST

ENERGETSKA UČINKOVITOST

(sustavna rješenja u toplinskoj izolaciji zgrada)

koji će se održati u četvrtak, 7. 4. 2016. godine, s početkom u 12,00 sati u DRUŠTVU ARHITEKATA RIJEKA

RASPORED SEMINARA:

1. Energetska učinkovitost – sustavna rješenja u toplinskoj izolaciji fasada (ETICS sustavi, tehnologije ugradnje, zahtjevi za ugradnju na fasadama – vrste izolacija, zaštita ETICS sustava na djelovanja vjetra)

2. ENCERT računalni program za energetsko certificiranje zgrada – novi modul (Implementacija Tehničkog propisa o racionalnoj upotrebi energije u zgradama – zadnja izmjena

Po završetku seminara zakuska i nastavak neformalnog druženja.

PREDAVAČI:

Ivica Vlahek struč.spec.ing.aedif.

doc. Mateo Biluš dipl.ing.arh.

SVRHA I NAMJENA SEMINARA:

Svrha seminara je prezentirati sustavna rješenja u toplinskoj izolaciji fasada, ovisno o vrstama izolacije te prezentirati ENCERT računalni program za energetsko certificiranje zgrada (novi modul).

Načela održivosti kao što su odgovornost prema okolišu, racionalna upotreba sirovina i energije i korištenje obnovljivih izvora energije u JUB-u su uključeni u sva područja djelovanja.

Tehnološko razvojni centar JUB d.o.o. osnovan je 2008. godine i zapošljava preko 35 mladih stručnjaka prirodoslovne struke, većinom s područja kemije i građevine, od tehničara i inženjera do magistra i doktora. Glavni zadaci centra su razvoj proizvoda i tehnologija završnih slojeva u graditeljstvu te osposobljavanje i edukacija za potrebe grupacije JUB i vanjske partnere.

Više informacija na kontakt broj, g. Šime Ćorić (tel: 095 6500 702)

Back To Top