skip to Main Content

Zelena veljača

• Green Buliding Professional 6. i 7. obavezni moduli održavaju se 14. i 15. veljače u Hotelu Esplanade, na temu: „Pravni aspekti – EU standardi, nacionalna zakonska regulativa i certifikati zelene gradnje (LEED, BREEAM, DGNB)“ i „Održivi materijali i resursi“

• Green Labos – rušenje mitova o fondovima EU – jednodnevnu radionicu – praktikum za uspješnu pripremu projekata za fondove EU. Druga Green Labos radionica održava se 19. veljače uz sponzorstvo tvrtke AGC Flat Glass i podršku Udruge Gradova RH, a prijaviti se možete ovdje.

• 27. 02. – 1.03. Green Building EXPO i Konferencija u Beogradu u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju Srbije, gdje će na panelu „Razvoj zelene gradnje u zemljama regije“ sudjelovati Snježana Turalija, Izvršna direktorica SZGH i Renato Krikšić, član Upravnog odbora SZGH i član uprave HFC grupe. Više saznajte ovdje.

Više o Green Building Professional edukaciji 2012/2013, Green Labos radionicama, kao i ostalim našim događanjima pročitajte na web stranici te našem Facebook profilu.

Back To Top