skip to Main Content

Stručni skup URBANO-RURALNE VEZE

Hrvatski zavod za prostorni razvoj organizira stručni skup pod nazivom

URBANO-RURALNE VEZE

 

vrijeme i mjesto održavanja

19. i 20. rujna 2017. godine

Sveti Martin na Muri

kongresna dvorana Terma Sveti Martin

program

Stručni skup bavit će se temom urbano-ruralnih veza iz perspektive prostornog planiranja, s osvrtom na promet, javnu i društvenu infrastrukturu, krajobraze, oblikovanje i uređivanje naselja te gospodarski razvoj s naglaskom na održivi turizam i poljoprivredu. Program će se sastojati od sljedećih tematskih cjelina:

Urbano-ruralne veze u prostornom planiranju

Urbano-ruralne strategije, programi i projekti

Područja razvojnih specifičnosti

Kulturna i prirodna baština

Krajobraz kao element identiteta ruralnog prostora

Cijeli program skupa možete preuzeti PUTEM STRANICE ORGANIZATORA.

zbornik

Za skup će biti pripremljen i tiskan Zbornik s 30ak stručnih radova koji će poslužiti kao materijal za daljne bavljenje urbano-ruralnim temama.

sudionici

Namijenjen je stručnjacima raznih profila koji se bave urbano-ruralnim pitanjima, posebice prostornim planerima, arhitektima i krajobraznim arhitektima, te predstavnicima lokalne i regionalne samouprave.

smještaj

Terme Sveti Martin osigurale su prigodnu ponudu smještaja u hotelu ili apartmanima za sudionike skupa. Rok za rezervaciju smještaja je 5. rujan 2017. godine putem obrasca.

prijave

Stručni skup otvoren i besplatan za sve zainteresirane, a kapaciteta je 200 sudionika. Prijave do popunjenja kapaciteta dostupne su putem donjeg obrasca. Sudjelovanjem na ovom stručnom skupu ostvaruju se bodovi prema Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata (HKA).

Više informacija dostupno je na STRANICAMA ORGANIZATORA.

Back To Top