skip to Main Content

Poziv članovima na sudjelovanje u Izložbi radova članova DaR-a 2014.

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem na izložbi arhitektonskih realizacija, projekata, natječajnih radova, urbanističkih planova, interijera, itd., doprinesete Izložbi radova članova Društva arhitekata Rijeka 2014 godine.

Namjera nam je Izložbom ponovno obuhvatiti radove naših članova u protekle dvije godine te prikažemo raspon projekata i trenutno stanje struke u Rijeci. Izložbom želimo na primjeren način privesti kraju ovogodišnji ciklus aktivnosti u organizaciji Društva arhitekata Rijeka koji je uključivao niz stručnih djelatnosti: od izložbi, predavanja, radionica, prezentacija, kroz suradnju s različitim službama i institucijama Grada Rijeke i šire te Komorom hrvatskih arhitekata Područni odbor Rijeka.

Izložbu organiziramo u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata Rijeka, a otvorenje planiramo u petak, 19. prosinca 2014. u 19,00 sati u prostorima DAR-a u Dežmanovoj 2a. Broj radova nije ograničen. Svi pristigli radovi bit će izloženi.

Radovi trebaju biti dostavljeni u pdf formatu veličine A3 papira na slijedeću e-mail adresu: info@d-a-r.hr ili osobno u Dežmanovu 2a svaki dan od ponedjeljka do petka od 9,00 do 17,00 sati (molimo prethodno nazvati 051/585-829 ili 099/66-55-67). U prilogu ja tipizirani predložak prema kojem se mora oblikovati svaki rad.

Participacija po predanom projektu iznosi 100,00 kn. Uplata se vrši na žiro račun Društva IBAN: HR6724840081104685292, a time će se naravno pokriti troškovi svukupne organizacije izložbe.

Rok za predaju radova je 5. prosinca u 17,00 sati ili poštom s dospijećem do istog datuma.

Za sudjelovanje na Izložbi članovi će dobiti bodove u sustavu SSU, a detalji će biti potvrđeni naknadno.

Uvijek nas je radovala svaka dosadašnja suradnja i konstruktivni prijedlozi naših članova, a pogotovo se veselimo svim budućim idejama i susretima u želji da se družimo i surađujemo.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti izvšnoj tajnici Emilijani na broj 099/66-555-67 ili putem e-maila: emilijana@d-a-r.hr

Prilozi: Pozivnica i predložak

Back To Top