skip to Main Content

Natječaj za upis Poslijediplomskog doktorskog studija Arhitektura pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis u Poslijediplomski doktorski studij Arhitektura i urbanizam, Studijski program Arhitektura za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz područja tehničkih znanosti, znanstveno polje arhitektura i urbanizam u akademskoj godini 2012./2013.

Predprijava koja obuhvaća priloge pod točkama 1., 3., 7., 8. i 9. u digitalnom obliku (pdf, doc, skenirani) obavlja se isključivo elektronskom poštom na doktorski@arhitekt.hr, do 25. veljače 2013. Navedeni dokumenti šalju se u jednoj email pošiljci s prilozima, a veličina priloga ne smije prijeći 10 Mb sveukupno.

Prijava na doktorski studij sa svim prilozima (uključujući i one poslane elektronskom poštom u predprijavi) podnose se u jednoj pošiljci do 4. ožujka 2013., osobno ili poštom na adresu: Arhitektonski fakultet, Kačićeva 26, HR – 10000 Zagreb, s naznakom “Prijava na doktorski studij”.

Preuzmite tekst natječaja ovdje

Sve ostale obavijesti mogu se dobiti kod Paule Šimetin, dipl.ing.arh., voditeljice poslova poslijediplomskog studija, na tel.: +385 (0)1 4639-287 ili email: paula.simetin@arhitekt.hr.

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
fra Andrije Kačića Miošića 26
10 000 Zagreb
www.arhitekt.hr

Back To Top