skip to Main Content

Natječaj za Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe – SEECEL

Društvo arhitekata Zagreba (DAZ) u organizaciji i provedbi za Ministarstvo poduzetništva i obrta objavljuje natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe –SEECEL na Kajzerici u Zagrebu.

 

NATJEČAJ

za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe-SEECEL na Kajzerici u Zagrebu

INVESTITOR I RASPISIVAČ: MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA, ulica Grada Vukovara 78, Zagreb, koje zastupa Gordan Maras, Ministar
ORGANIZATOR I PROVODITELJ: DRUŠTVO ARHITEKATA ZAGREBA (DAZ) Trg bana J. Jelačića 3/I, Zagreb, koje zastupa predsjednik Damir Ljutić, dipl.ing.arh.
PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u svojstvu autora imaju sve stručne fizičke osobe koje su hrvatski državljani i pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Stručnost je zadovoljena kada je najmanje jedan autor ovlašteni arhitekt ili dipl.ing.arh.,kao i ispunjavanje uvjeta iz točke 8.6.c. općih uvjeta natječaja. Ukoliko natjecatelj nema ovlaštenje od strane HKA, poziva se da stupi u zajednicu natjecatelja s partnerom koji je ovlašteni arhitekt od strane HKA.

ROKOVI
Početak natječaja: petak, 5.4.2013.
Rok za postavljanje pitanja natjecatelja: ponedjeljak, 22.4.2013.
Rok predaje natječajnih radova: srijeda, 5.6.2013.

NAGRADE
Ako do određenog roka prispije najmanje osam (8) radova koja su stručno izrađena i odgovaraju Uvjetima Natječaja, Ocjenjivački sud u pravilu će donijeti odluku o sljedećim nagradama u neto iznosu i rasporedu kako slijedi:
I. nagrada 120.000,00 kn
II. nagrada 95.000,00 kn
III. nagrada 75.000,00 kn
IV. nagrada 58.000,00 kn
V. nagrada 42.000,00 kn

OCJENJIVAČKI SUD
Za ocjenu radova imenovan je ocjenjivački sud u sastavu pet (5) članova:
1. Prof.dr.sc. Marijan Hržić, dipl.ing.arh., predsjednik OS-a
2. Mr. Dijana Bezjak, pomoćnica Ministra, dopredsjednica OS-a
3. Tihomil Matković, dipl.ing.arh.
4. Vinko Penezić, dipl.ing.arh.
5. Jadranka Veselić Bruvo, dipl.ing.arh.
Zamjenik člana ocjenjivačkog suda Mia Roth-Čerina, dipl.ing.arh.
Stručni savjetnici Mateo Biluš, dipl.ing.arh.,
stručni savjetnik za energetsku učinkovitost Efka Heder, ravnateljica Regionalnog centra-Seecel
Tehnička komisija Kata Gašpar, mag.ing.arch. Darko Užarević, dipl.ing.arh.
Tajnica natječaja Mladena Belamarić, dipl.ing.arh.
Natječaj raspisan je u skladu s Zakonom o javnoj nabavi (NN 90/2011) Pravilnikom o natječajima s područja arhitekture i urbanizma Udruženja hrvatskih arhitekata i Razreda arhitekata HKA (NN 112/06) kojeg su se svi sudionici natječaja obvezni pridržavati. Registarski broj natječaja koji izdaje Odbor za natječaje je 160-13-ZG-UA.

OCJENJIVAČKI SUD

Svi zainteresirani za natječajne podloge mogu se prijaviti na mail natjecaji@d-a-z.hr, te će nakon prijave dobiti internet adresu s koje mogu mogu preuzeti natječajne podloge.

Back To Top