skip to Main Content

PREDAVANJE „Drveni prozori u niskoenergetskoj i pasivnoj gradnji“

Društvo arhitekata Rijeka i tvrtka Lokve d.o.o. Vas pozivaju na predavanje „Drveni prozori u niskoenergetskoj i pasivnoj  gradnji“, u četvrtak 22. 10. 2015. s početkom u 18.00 sati.

Zahvaljujući sve većoj društvenoj osviještenosti o potrebi očuvanja okoliša, značaju ugode stanovanja i boravka na radnom mjestu te s druge strane bespovratnim sredstvima koja su dostupna za tu namjenu, fokus investitora se sve više okreće energetski učinkovitim građevnim elementima izrađenim od prirodnih materijala. Iz tog razloga odlučili smo organizirati interaktivno predavanje na temu uporaba i prednosti drva u održivoj gradnji s naglaskom na energetski učinkovite, CO2 neutralne prozore, namijenjene niskoenergetskoj i pasivnoj gradnji.

alu lok

Predavanje će održati g. Franjo Mihelčić, dipl.ing. direktor tvrtke Lokve d.o.o. koja je specijalist u proizvodnji prozora i balkonskih vrata u varijanti drvo i drvo-aluminij, a osim na hrvatskom tržištu, svoje proizvode vrlo uspješno plasira na tržištima Italije, Slovenije, Francuske, Španjolske, Švicarske, Austrije, Njemačke, Grčke, Crne Gore, Rusije, Južne Koreje, Japana, Izraela.

Predavanje je namijenjeno projektantima, investitorima, konzervatorima, izvođačima radova u građevinarstvu i ostaloj zainteresiranoj javnosti, a predviđeno je i vrijeme za neformalne razgovore i razmjenu iskustava uz prigodni domjenak.

Termin održavanja je četvrtak, 22.10.2015. s početkom u 18h u prostorijama Društva arhitekata Rijeka, Dežmanova 2a.

Back To Top