skip to Main Content

LUN-UP osvojila iF nagradu

Lun-up detalj

Pulski dizajner rasvjete Dean Skira svojim dugogodišnjim radom i vrhunskim rezultatima smjestio se uz sam bok svjetski priznatih stručnjaka u svojoj specifičnoj struci. Nakon britanske ARC Show nagrade za najinovativniji proizvod godine i LDA nagrade za najbolju vanjsku svjetiljku, Lun-up koju je Skira dizajnirao za renomiranog talijanskog proizvođača rasvjetnih tijela iGuzzini, ne prestaje osvajati stručne ocjenjivačke sudove. Ovoga puta je „lampa na tragu kruga“ osvojila njemačku iF produkt dizajn nagradu 2013.
Izniman uspjeh potvrđuje i činjenica da je Lun-up jedan od proizvoda koji je odabran između 3 011 prijava o čemu je odlučivalo 32 stručnjaka iz cijeloga svijeta; od Japana do Brazila.

Utemeljena 1954., iF nagrada međunarodno je priznata oznaka koja je postala simbol za iznimna postignuća u dizajnu. Nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se u 16 kategorija, a međunarodni ocjenjivački sud uvažavao je kriterije poput kvalitete dizajna, odabira materijala, stupnja inovacije, utjecaja na okoliš, funkcionalnosti, ergonomije, vizualizacije namjene, sigurnosti i brendiranja.

Svečana dodjela nagrada održat će se 22. veljače 2013. u njemačkom gradu Munchenu.

KONTAKT:
Diana Dropulić
098/701 596
press@skira.hr
www.skira.hr

Back To Top