skip to Main Content

Kingspan letak

Kingspan je postao tržišni lider u specijaliziranoj industriji pružanja prateće opreme i proizvoda za upotpunjavanje svih aspekata bilo koje građevine.

Značajna ulaganja u prilagodljivu proizvodnu opremu i sustave omogućavaju učinkovitu proizvodnju visoko kvalitetnih komponenti, od trenutka narudžbe do isporuke na gradilište, a kako bi se ispunili zahtjevi i rokovi investitora i izvođača radova.

Projektanti sada mogu dodati posebne značajke svojim projektima kako bi postigli jedinstven izgled, a ujedno biti sigurni kako ih Kingspan može pretvoriti u realnost.

Korporativni stil ili neponovljivi dizajn – Kingspan može ispuniti vaše zahtjeve – i uvijek u skladu sa istim, najvišim standardima kvalitete.

Kingspan proizvodi i isporučuje širok spektar standardnih i personaliziranih pratećih proizvoda, a koji se mogu koristiti za unaprijeđenje arhitektonskog izričaja objekta.

Kingspanova tehnička podrška i proizvodnja prateće opreme i proizvoda omogućavaju projektantima i konstrukterima kompletan paket usluga, počevši od procesa projektiranja sve do faze izgradnje objekata.

Za više informacija kliknite na ovaj link za našu brošuru.

 

Hvala i srdačan pozdrav,
Sergej Roth
Voditelj poslovanja
Kingspan d.o.o.
Gorjanovićeva 22, Zagreb 10000
Tel:  +385 (0)1 464 8051
Fax: +385 (0)1 464 8052
info@kingspan.hr
www.kingspan.hr

Back To Top