skip to Main Content

IZLOŽBA RADOVA ČLANOVA Društva arhitekata Rijeka

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete Izložbi radova članova Društva arhitekata Rijeka, koja se će se u tradicionalnom dvogodišnjem ritmu odražati krajem 2016. godine.

DAR izlozba plakat 2016s

Namjera nam je da ovom bienalnom izložbom obuhvatimo radove naših članova u protekle dvije godine te prikažemo raspon i raznolikost projekata te trenutno stanje struke u Rijeci i regiji. Predstaviti se mogu arhitektonsko-urbanistički projekti i/ili realizacije, urbanistički planovi i studije, natječajni radovi, projekti krajobraznog uređenja, projekti uređenja interijera i svi ostali projekti i/ili realizacije srodnih struka.

Izložba članova Društva arhitekata Rijeka je retrospektivnog karaktera što znači izložbeni radovi ne podliježu selekciji organizatora niti se predviđa dodjela nagrada.

Izložbom i u nastavku večeri prigodnim domjenkom želimo na primjeren način privesti kraju ovogodišnji ciklus aktivnosti u organizaciji Društva arhitekata Rijeka koji je uključivao niz stručnih djelatnosti: od izložbi, predavanja, radionica, prezentacija i putovanja te kroz suradnju s različitim službama i institucijama Grada Rijeke, Sveučilištem u Rijeci, arhitektonskim fakultetima u Ljubljani, Grazu, Zagrebu i šire te sa Komorom hrvatskih arhitekata i njenim Područnim odborom Rijeka.

Otvorenje Izložbe planirano je u utorak 13.12. 2016. u dvorani Društva arhitekata Rijeka u 20,00 sati po završetku “Redovne skupštine Društva”, koja će se održati sa početkom u 18,30 sati.

Broj radova nije ograničen. Svi pristigli radovi bit će izloženi. Rok za predaju radova je petak 9. prosinca 2016.

Radovi trebaju biti dostavljeni u PDF formatu veličine A3 papira na e-mail adresu info@d-a-r.hr

U prilogu je tipizirani predložak prema kojem bi se trebalo oblikovati predstavljanje radova.

Participacija po predanom A3 panelu iznosi 150,00 kn, te će se od tog iznosa finacirati printanje i kaširanje radova te prateći troškovi organizacije i postavljanja izložbe. Uplata se vrši na žiro račun Društva, prema slijedećim podacima:

IBAN: HR6724840081104685292

“platitelj” – upisati ime fizičke ili pravne osobe koja prijavljuje rad

“opis plaćanja” – upisati “Izložba članova DaR-a 2016” i broj prijavljenih radova

“poziv na broj” – ostaviti prazno

Veselimo se pristiglim radovima i ugodnom druženju uz obilježavanje 65 godine postojanja i djelovanja Društva arhitekata Rijeka.

U ime Upravnog odbora Društva,

Predsjednik DaR-a

Gordan Resan, dipl.ing.arh.

Prilozi:

1/ DaR 2016 izlozba POZIVNICA

2/ DaR 2016 izlozba PREDLOZAK

Back To Top