skip to Main Content

Internship u Prostoru Plus

Poziv za internship u Prostoru Plus

Prostor Plus poziva studente, mlade, nezaposlene/zaposlene građanke i građane grada Rijeke na internship u Prostor Plus.

Internship je program koji omogućava radnu praksu u području marketinga, PR-a, socijalnih mreža, pisanja projekata, organiziranja kreativnih i javnih događanja, te produkcije i postprodukcije izvedbenih umjetnosti.

Prostor Plus potiče razvoj riječke kulture kroz razvijanje produkcija, edukacija i umrežavanja u polju izvedbenih i (novomedijskih) umjetnosti, s posebnim naglaskom na prepoznavanju potreba lokalnog područja unutar europskog konteksta.

Kroz radno iskustvo u organizaciji, biti će omogućen rad na lokalnim, nacionalnim i međunarodnim projektima koje sačinjavaju edukacije, produkcije i postprodukcije izvedbenih umjetnosti, istraživanja, organiziranje, pisanje i razvijanje projekata unutar tima mladih ljudi.

 Tražimo mlade, kreativne, inovativne, otvorene pojedinke i pojedince za:

– internship u području marketinga, PR-a i socijalnih mreža / 8 sati tjedno /

– internship u području organizacije kreativnih i javnih događanja, produkcije i postprodukcije, pisanja projekata i foundraisinga / 10 sati tjedno /

Internship može trajati najmanje četiri mjeseca do godine dana. Odabrani/ce će raditi u kreativnom, otvorenom i fleksibilnom okruženju uz vođenje mentora/mentorice. Nakon završetka internshipa slijedi evaulacija rada, a svaki pojedinac/ka će dobiti potvrdu o završenom radnom ciklusu.

> opširnije

 

Back To Top