skip to Main Content

HÄFELE letak > 360 Objektni servis za hotele

Naša sustavna kompetencija za funkcionalana rješenja opremanja u području hotela & resorta bazirana je prije svega na širokom internacionalnom sortimentu objektnih okova, ponajviše: okovi za vrata, okovi za unutanje opremanje, te elektronski sustavi – kontrole i pristupa.

Odabir obuhvaća  asortiman, koji je raspolaoživ odmah s našeg vlastitog skladišta kao i okov, kojeg za objekt nabavljamo iz naše mreže sa preko 1500 dobavljača. Iz takve dinamične raznolikosti  naši objektni menadžeri crpe ideje  za uvjek novim i originalnim rješenjima, koje predlažu investitorima,izvođačima radova,zastupnicima izvođača te hotelskim kućama. Temelj je uvijek politika određenog hotela: dimenzija,standardi, dizajn, udobnost za goste, efikasnost za osoblje te ekonomičnost za menadžment. Stoga je naš objektni servis za donositelje odluke uvijek fokusiran na konkretni projekt te neovisan o markama i proizvođačima okova.  Nabava proizvoda se događa individualno-prema kvalitativnim, funkcionalnim, estetskim i cjenovnim aspektima. U sustavnu kompetenciju za područje hotela & resorta ubrajamo i naše iskustvo, koje se ogleda u velikom broju referenci na svim kontinetnima, u raznim kategorijama hotela od tri do sedam zvjezdica.

Investitori i arhitekti referentnih projekata su se odlučili za nas jer naša usluga uključuje objektni servis za projektante i objektni servis za izvođače. To nas čini posebno povjerljivim partnerom.

Preuzmite 360 Objektni servis za hotele letak

Häfele GmbH & Co KG
Podružnica Zagreb
Croatia; 10090 Zagreb; Kovinska 4 A
Tel: +385 (0)1 /3462-444
Fax: +385 (0)1/3497-508
www.hafele.de

Back To Top