skip to Main Content

Delight office solution: Estetika, dizajn i komfor u funkciji prostora

delight-pozivnica.jpg

Delight office solution u suradnji s vodećom kompanijom u proizvodnji tekstilnih podnih obloga Interface, svjetskim liderom u proizvodnji uredskog namještaja Steelcase te kompanijom koja preko 130 godina oprema poznate hotele i restorane Fornasarig pozivaju Vas na prezentaciju Estetika, Dizajn i Komfor u funkciji prostora.

Otkrijte najinovativnije trendove u proizvodnji tekstilnih podnih obloga inspiriranih prirodom. Upoznajte Gesture, uredski stolac koji prati Vaše tijelo i pruža neodoljivu udobnost. Oduševite se dizajnom novih linija proizvoda za hotele i restorane poznatih talijanskih dizajnera.

Prezentaciju će uz ugodno druženje i prigodni domjenak, 10. prosinca u 17 sati u prostorijama Društva arhitekata Rijeka (Ivana Dežmana 2a), održati predstavnici vodećih kompanija u svojim industrijama:

Niklas Hultqvist i Jean Francois Espinasse Interface
Luka Milković Steelcase
Filippo Sibau Fornasarig

Molimo Vas da zbog sudjelovanja u nagradnoj igri i mogućnosti da upravo Vi postanete ponosni vlasnik Gesture stolca potvrdite svoj dolazak na e-mail: office.zagreb@delightoffice.com ili tel. 01/46 23 063.

Pripremili smo za Vas i praktične materijale, tehničke specifikacije i CAD datoteke kako bi Vam olakšali rad s ovim inovativnim proizvodima.

gesture-nagrada.jpg

Back To Top