skip to Main Content

AMBIENTA 2014

Poštovani,

Pozivamo Vas na otvorenje sajma AMBIENTA 2014, na kojem prvi puta predstavljamo segment ambienta dizajn u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma.

Ambienta dizajn je promotivna platforma namijenjena predstavljanju radova i ideja produkt dizajnera – autora dizajnerskih proizvoda koji uključuju namještaj, rasvjetu i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje privatnih i javnih prostora.

DIZAJN – AMBIENTA BOX

Prema objavljenom Pozivu za prijavu radova – AMBIENTA BOX – 18 autora dobilo je priliku da prezentira svoje radove i ideje. Posjetitelji će moći vidjeti 33 prototipa – unikatnih proizvoda koji se ne nalaze u serijskoj proizvodnji.

DIZAJN – ZzID – ZAJEDNICA ZA INDUSTRIJSKI DIZAJN, Odjel za dizajn, Sektor za industriju, Hrvatska gospodarska komora

Na izložbenom prostoru Zajednice za industrijski dizajn Hrvatske gospodarske komore 9 profesionalnih dizajnera predstavlja 19 realiziranih proizvoda.

Sve prijavljene radove pregledati će i ocijeniti Ocjenjivački sud u sastavu:  Ada Kezić mag. dizajna, prof. Mladen Orešić i Damjan Geber dipl.ing.arh.

NAGRADA ZA DIZAJN najboljima dodijeliti će se 17. listopada 2014. na AMBIENTI.

U prilogu Vam dostavljamo pozivnicu za otvorenje koje će se održati 15. listopada u 11,00 sati u paviljonu 7 Zagrebačkog Velesajma.

R.S.V.P.

e-mail: protokol@zv.hr  

ambienta_pozivnica_otvorenje

projektni tim ambienta dizajn

ambienta-dizajn@zv.hr

Davorka Maračić +385/1/6503 666

Ivanka Borić Medved +385/1/6503 433

Back To Top