skip to Main Content

Alukönigstahl letak > Osvrt na sajam BAU 2013 München

Sajam građevine BAU, koji je trajao od 14. do 19. 01. 2013., na 180.000 m² je spojio cijelu građevinsku industriju u jednu sveobuhvatnu izložbu građevinskih radova i usluga. Na sajmu je prezentirana arhitektura, materijali i sistemi za poslovne i stambene građevine, unutrašnje uređenje u novim kao i postojećim zgradama. Glavna tema održivosti privukla je mnoge zainteresirane iz građevinske industrije da posjete München.

Alukonigstahl_BAU2013_1

Sukladno sloganu “Čovjek. Priroda. Tehnika.” Schüco International KG je na sajmu BAU 2013 postavio smjernice prema ekonomski pristupačnim rješenjima za planiranje i izradu energetski učinkovitih omotača građevine.

Jansen AG je kod svog izlaganja na sajmu stavio fokus na temu energijske učinkovitosti, modernizacije i što veće transparentnosti.

 

 SCHÜCO prozorski sistem AWS – energetski optimiran

Shucko_AWG

Pomoću kompletiranog i energetski optimiranog prozorskog sistema AWS, Schüco je pokazao rješenja za uštedu vremena jednostavnijom izradom i montažom. Dosadašnja Schüco AWS paleta sistema je proširena dodatnim serijama koje odgovaraju standardima pasivne kuće. Schüco AWS 90.SI+ Green se na području brtvljenja i izolacije, kao i kod štega oslanja na obnovljive izvore. Težište ovogodišnjih inovacija predstavljaju prozorski i vratni sistemi Schüco AWS/ADS 112.IC sa certifikatom pasivne kuće kao i nova potpuno skrivena generacija okova “AvanTec SimplySmart” s kutem otvora od 180° i masom krila do 250 kg.
Pročitajte više>>

Fasadni koncept za maksimalan individualitet

Janisol

Program Janisol podizno kliznih vrata predstavlja novu definiciju stambenog prostora. Novi sistem, razvijen za velike otvore, omogućava spajanje unutrašnjeg i spoljnog prostora i tako stvara jedinstven, otvoreni stambeni ambijent. Donji profil praga od visoko kvalitetnog PVC-a ojačanog staklenim vlaknima s jedne strane omogućava oblik praga prilagođen osobama sa posebnim potrebama, a sa druge strane garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. CE-oznake za Janisol podizno klizna vrata su testirane kod IFT Rosenheim i na raspolaganju su.
Pročitajte više>>

Energetska učinkovitost i estetika

Janisol_HI

Nova serija Janisol HI za prozore i vrata predstavlja nova mjerila u toplinskoj izolaciji: Zahvaljujući inovativnoj izradi sistema, koja za cilj ima optimalnu toplinsku izolaciju kao i jednostavnost prerade, ispunjavaju se želje projektanata za estetski atraktivnim rješenjima, u skladu sa zakonskim zahtjevima, za konstrukcijama koje štede energiju. Pomoću Janisol HI moguće je izraditi izrazito stabilne čelične prozore i vrata s izuzetno uskim vidljivim širinama profila, a koje odlikuje visoka toplinska izolacija.
Pročitajte više>>

 

ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.
Oreškovićeva 6h
10010 Zagreb
Tel: 01/6681-726
Fax: 01/6681-733
www.alukoenigstahl.com

Back To Top