skip to Main Content

10. Drvno-tehnološka konferencija u Opatiji

Časopis Drvo & Namještaj i Hrvatski Drvni Klaster pozivaju Vas na jubilarnu 10. Drvno-tehnološku konferenciju koja se održava u Opatiji 27. i 28. svibnja.

Radi se o središnjem sektorskom okupljanju drvne industrije i šumarstva u Republici Hrvatskoj i zemljama Regije na kojem preko 250 sudionika tradicionalno rezimira sektorske prilike, poslovne trendove te iznosi prijedloge za poboljšanje stanja u budućim razdobljima.

Ovogodišnja Konferencija je podijeljena u četiri tematska bloka: 1. Poljska iskustva  2. Biomasa i energija iz drva  3. Hotelski interijeri  4. Aktualna pitanja drvoprerađivačkog sektora
Također, organizatori pozivaju sudionike na prijavu tema o kojima žele više informacija.

Postavite pitanja na koja tražite odgovore ili se prijavite za izlaganje ukoliko imate zanimljiva iskustva koja smatrate relevantnim za sve sudionike (molimo poslati kratak opis e-mailom ili faksom).
U Opatiji se očekuju vodeće tvrtke, državni dužnosnici iz pripadajućih resora, predstavnici EU institucija i strukovnih udruženja, dobavljači tehnologija, dizajneri, vodeći ekonomisti kao i predstavnici bankarskog sektora koji uobičajeno prati ulaganja u ovu gospodarsku granu.
Više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći u privitku ili nawww.drvna-konferencija.hr
Za sva ostala pitanja i prijedloge organizatori stoje na raspolaganju

Časopis Drvo & Namještaj  Hrvatski Drvni Klaster
Tel.: +385 1 6329 111
Fax.: +385 1 6329 113
E-mail: mail@drvo-namjestaj.hr

PRIJAVNICA

SEMINAR

Back To Top