skip to Main Content

Predavanje: ARHITEKTONSKE KONSTRUKCIJE KOSIH KROVOVA

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas u četvrtak 22. 3. 2018. u 18 sati u Društvo arhitekata Rijeka, Dežmanova 2a na predavnje, prezentaciju i diskusiju na temu ARHITEKTONSKE KONSTRUKCIJE KOSIH KROVOVA.

Tema je vrlo primjenjiva u svakodnevnoj praksi i sigurni smo da će prezentirana iskustva, informacije i razgovori mnogima pomoći prilikom donošenja odluka pri projektiranju, upravljanju nekretninama i vođenju projekata.

Svoja rješenja, proizvode i iskustva predstavit će nam tvrtke Silva produkt iz Slovenije, Vortica iz Rijeke i Rothoblaas iz Italije.

Poduzeće Silva produkt iz Slovenije ima više od 65 godina iskustva na području zaštite drva. Svi proizvodi i metode za zaštitu drva dokazano su izvanredno učinkoviti i istovremeno ne opterećuju okoliš i ne štete ljudskom zdravlju. Iza njih je više od nekoliko desetljeća duga tradicija testiranja proizvoda po cijelom svijetu. Misao vodilja pri izvođenju i zaštiti drvenih konstrukcija je da drvo tijekom svog očekivanog vijeka trajanja treba zaštititi samo jednom. Na prezentaciji ćemo imati prilike upoznati se sa proizvodima i načinima primjene za dubinsku osnovnu zaštitu drva, površinsku zaštitu i termičku obradu drva.

Tvrtka Vortica d.o.o. iz Rijeke posluje već 15 godina. Glavna djelatnost je fokusirana na građevinskim materijalima i proizvodima za krovopokrivačke radove (crjepovi, limeni pokrovi, krovne folije i krovni prozori) te na izvođenje krovopokrivačkih radova (izrada novog ili rekonstrukcija postojećeg krovišta). Vortica na jednom mjestu nudi sve potrebne informacije vezane za krovopokrivačke radove i materijale, hidro izolacije, termo izolacije krovova i cijele kuće.

Rothoblaas je talijanska tvrtka koje se bavi razvojem i proizvodnjom proizvoda koji služe pri izgradnji drvenih konstrukcija. Danas je Rothoblaas jedna od vodećih svjetskih tvrtki u razvoju proizvoda i usluga posvećenih spajanju drvenih konstrukcija, inovatori, proizvođači i dobavljači visokotehnoloških rješenja za sve koji rade s drvom. Rothoblaas pruža cjelovitu ponudu rješenja za :pričvrščenje drvenih konstrukcija, sustava za brtvljenje zraka i vodonepropusnost, sustavi za smanjenje buke, sustave za zaštitiu od pada, strojeve za obradu drva, softvere za proračun spojeva.

Nakon predavanja pozivamo sve goste da nastave diskusiju uz prigodan domijenak.
Pozdrav i vidimo se u DARu!

Back To Top