A.Radionica

A.Radionica je prvi projekt Sekcije mladih DAR-a. Cilj radionice je priprema kandidata za prijemne ispite na studij arhitekture u vidu crtanja, kao i upoznavanja mladih sa suvremenom arhitekturom, aktualnim radovima i radovima vodećih arhitekata.

Planirane aktivnosti radionice provest će se kroz dvadeset i osam tjedana, jednom tjedno (subotom ili nedjeljom) u prostorijama DAR-a u trajanju od tri sata. Započinje kratkim predavanjem o tjednoj temi kao i o primjeni iste u arhitekturi (sa nagaskom na suvremenu arhitekturu). Predviđamo jednom mjesečno predavanje pozvanih članova Društva i ostalih stručnih ljudi koji bi svojim znanjem i iskustvom približili svijet arhitekture polaznicima tečaja.

Program:

U prvom tromjesječju naglasak je na likovnom gledanju te likovnoj analizi oblika. Polaznici radionice upoznaju se s prespektivom, prostoručnim kao i tehničkim crtanjem. U nastavku je programom predviđena nadogradnja prvoga dijela programa i to u vidu shvaćanja kompozicije, sjene i prostora.

Cijena radionice: 350 kn/ mjesečno2 komentara

 1. Poštovani,

  Održavali se A radionica u Rijeci ove godine? Kada počinje i kako se mogu prijaviti?
  Hvala uz lijep pozdrav
  Matija Juranović

  • admin wrote:

   Poštovani,
   A-radionica se održava i ove godine. O vremenu početka radionice, kao i sve detalje vezane o načinu prijave možete saznati na broj telefona: 099/66-555-67 ili putem e-mail-a: a.radionica@yahoo.com.

   DaR

Ostavi komentar